Een vaste partner voor schadeherstel

ASN Autoschade

ASN Autoschade Pouw staat voor vakkundig schadeherstel en voor een optimale service. Wij zorgen dat u tijdens het schadeherstel gebruik kunt maken van vervangend vervoer. Dit is de mate van klantgerichtheid die u van ons kunt verwachten.

Ons team van gecertificeerde technici is getraind om te werken aan de meest diverse autoschades, van ruitreparaties tot aan het oplossen van technische schades. Hierdoor weten we precies wat nodig is om de schade aan uw auto op te verhelpen.

ASN Apeldoorn
Spot Repair
Technische schade - ASN Apeldoorn

Vaste partner, vaste tarieven

Als vaste SLA partner van al uw autoschadeherstel werkzaamheden betaalt u vaste tarieven, zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien zorgen we ervoor dat, door de gemaakte afspraken, de schades aan uw wagenpark altijd zo snel en goed mogelijk worden opgelost.

Munsterhuis Groep

De Munsterhuis Groep is met schadebedrijven in Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Goor goed vertegenwoordigd in het oosten van het land. Zo kunnen we u en uw medewerkers gemakkelijk van dienst zijn, waar u zich ook bevindt.

ASN werkt voor veel verschillende verzekeraars, dus als u niet zeker weet of uw auto of bedrijfswagen wordt gedekt door uw verzekeringsmaatschappij of niet – we hebben u gedekt! Neem gerust contact met ons op, en wij laten u weten wat er nodig is om uw wagenpark weer in perfecte staat de weg op te krijgen.

Klantenservice
Duurzaamheid

Gecertificeerd

Duurzaamheid staat voor de Munsterhuis groep hoog in het vaandel. Onze schadeherstelbedrijven zijn ISO 9001 gecertificeerd en werken volgens de Groen Gedaan richtlijnen.

Voordelen van een samenwerking

Op zoek naar een vaste partner?

Bent u dus op zoek naar een vaste partner voor alle autoschadeherstel werkzaamheden van uw wagenpark? Laat het dan weten, ASN helpt u graag op weg!