ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Over ons

ASN Groep

Wij van ASN Autoschade Pouw maken onderdeel uit van de internationale ASN groep en zijn gespecialiseerd in schadeherstel voor zowel auto’s als bestelwagens voor alle merken. 

ASN Apeldoorn
Vakmanschap

Onze mensen

Dankzij het ervaren team van ASN Autoschade Pouw staan onze diensten garant voor kwaliteit. Om schade aan uw auto zo optimaal mogelijk te herstellen, maken wij gebruik van state-of-the-art apparatuur.

Ultramoderne spuiterij

In onze ultramoderne spuiterij maken wij enkel gebruik van lakken van top kwaliteit. De lak is op waterbasis en duurzaam. Ons team kan uw auto of bedrijfswagen spuiten in een kleur naar keuze. Dankzij een uitgebreide voorbewerking zal de lak perfect worden aangebracht en is uw auto bestendig tegen weersinvloeden.

Vestigingen

Overal bereikbaar​

Als onderdeel van Munsterhuis Groep is een schadevestiging altijd in de buurt. Met vijf verschillende schadevestigingen in Oost-Nederlands is ASN en Munsterhuis altijd in de buurt. Schade opgelopen? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op pad kunt.

Bumperschade
Altijd vervoer

Optimale service

Tijdens het schadeherstel krijgt u vervangend vervoer. Door onze bedrijfsuitrusting, de garantie op werkzaamheden en de uitmuntende service, mogen wij ons met trots een BOVAG-garantiebedrijf noemen.

Merk erkend schadeherstelbedrijf

Toyota

Als officieel Toyota Erkend Schadeherstelbedrijf is uw Toyota bij ons altijd in goede handen. 
Wij zorgen ervoor dat uw Toyota constructief weer even sterk en veilig is als voorheen.
→ Lees meer