ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Munsterhuis Groep

ASN Experience Center

Munsterhuis Groep

Munsterhuis is al meer dan 60 jaar een begrip binnen de regio Twente. Een warm Twents familiebedrijf met een passie voor auto’s en met enthousiaste medewerkers.

Historie

Over Munsterhuis

Munsterhuis is in 1962 opgericht door Frans Munsterhuis als schadeherstelbedrijf in Enschede. Later groeide Munsterhuis uit tot autobedrijf met meerdere verschillende merken en vestigingen.

Munsterhuis vindt het erg belangrijk dat bedrijven haar activiteiten op een verantwoorde manier uitvoeren. Hiervoor zijn diverse aspecten opgenomen om de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk uit te voeren. De producten, diensten en processen dienen waar mogelijk maatschappelijk verantwoord te zijn.

ASN MUNSTERHUIS ENSCHEDE

Hightech Center

ASN Munsterhuis Enschede is door ASN Groep officieel gecertificeerd als Hightech Center​. Hiermee fungeren zij binnen ASN Groep als toekomstgerichte partner voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Als één van de vier Hightech Center​s van Nederland lopen zij voorop om de technisch steeds complexere auto’s goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen. 

→ Meer over ons Hightech Center​

Voordelen Munsterhuis Groep

Vestigingen

Overal bereikbaar​

Als onderdeel van Munsterhuis Groep is een schadevestiging altijd in de buurt. Met vier verschillende schadevestigingen in Twente is ASN en Munsterhuis altijd in de buurt. Schade opgelopen? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op pad kunt.

Onze schadeherstelvestigingen:

– ASN Autoschade Munsterhuis Winterswijk
– ASN Autoschade Munsterhuis Enschede
– ASN Autoschade Pouw Apeldoorn
– ASN Autoschade Upper Zwolle
– Profix Goor