ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Klantenservice

fAQ

Veelgestelde vragen

Het komt zelden voor dat u schade heeft aan uw auto of bedrijfswagen. Het is logisch dat u daardoor bepaalde vragen heeft over het proces van schadeherstel. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Algemeen

Controleer eerst of u zelf ongedeerd bent, uw auto komt pas daarna. Is uw auto dermate erg beschadigd dat u niet meer kunt rijden? Neem dan contact op met ASN Autoschade Pouw. Tijdens kantooruren kunnen wij u adviseren wat u het beste kunt doen.

Neem contact op met ASN Autoschade Pouw of met één van onze andere vestigingen. Indien nodig kan ons team een melding maken bij uw verzekeringsmaatschappij.

Ons adres is Laan van de Kreeft 90, 7324 BX in Apeldoorn.

Download het formulier hier of haal er een op bij onze vestiging.

De schadereceptie is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.30 uur.

Schadeherstel

Quick Repair is een betaalbaar alternatief voor het herstel van kleine schades. Denk hierbij aan steenslag, een sterretje in de ruit of het herstellen van autobekleding. Dankzij onze Quick Repair bus kunnen we ook op locatie komen om schade te herstellen.

Dit is afhankelijk van uw verzekering.

Garanties & bepalingen

Voor additionele informatie over Bovag en de voorwaarden adviseren wij u om de website van Bovag te bezoeken.

Over het algemeen wel. Wij repareren schade voor de meeste verzekeraars. Bij twijfel kunnen wij contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij om dit af te stemmen.

Nee, dat is niet toegestaan. Indien u ervoor heeft gekozen om zelf de kosten voor schadeherstel te betalen, kunt u de kosten niet claimen via de verzekeraar.